Inspired by the natural way hair grows; from the roots outwards, the design choose the color kitchen as the focal and starting point for the space as that is where all the magic happens. The geometry of the shop was inspired from the manner in which hair curves and sways.

Arch2o-Barber Shop-Lior Vaknin & Sabi Aroch (11)

Courtesy of Lior Vaknin & Sabi Aroch

The partitioned walls create three main spaces all of which start with the barber’s work station and then move on to create a hair wash area, the second creates a customer sitting area and the third creates the secretary’s desk. The space is visually dynamic with pops of apple green in a sea of lab white.

By Danya Hakky

Courtesy of Lior Vaknin & Sabi Aroch

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Subscribe to our weekly newsletter.. It's Free !
Email confirmation is required. Please check your Junk E-mail folder just in case !