Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Tailor’s House

The client desired an environmentally sustainable house, married to its landscape, which included a 3.75-acre mini arboretum strewn with abstract concrete sculptures and paths.

Courtesy of Narofsky Architecture

Narofsky responded to program and site by designing a “J” shaped plan surrounding a central garden and future pool. The house rises from the site in a series of volumes that remain a single room in width, allowing for abundant natural light. This upward spiral of spaces evolves from public spaces (kitchen, dining, living) towards private (children’s and master suites and a third-floor study). Multiple outdoor rooms and balconies take advantage of the comfort of the natural setting.

Courtesy of Narofsky Architecture

The home has become a canvas for the client’s continued landscape projects, planting trellis vines, and roof top vegetable gardens. For the client, “the house fits our family perfectly like a Greenfield Clothier custom made the suit.”

Courtesy of Narofsky Architecture

Project Info
Architects: Narofsky Architecture
Location: New York, United States
Size: 5000 sqft – 10,000 sqft
Year: 2013
Type: Residential

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Send this to a friend

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Subscribe to our weekly newsletter.. It's Free !
Email confirmation is required. Please check your Junk E-mail folder just in case !