Schüco

Watermark WestQuay | ACME

Watermark WestQuay | ACME

Phase 1 of Watermark WestQuay is the first part of a major redevelopment of a key area within Southampton’s town center designed by ACME. e new scheme contains a 10-screen multiplex cinema, bowling ...

Opificio Golinelli | diverserighestudio

Opificio Golinelli | diverserighestudio

Designed by diverserighestudio, Fondazione Golinelli is a private foundation that fosters the responsible cultural growth of citizens in all fields of knowledge. One of the most important aims is to ...

House with Winery | ATX Architekti

House with Winery | ATX Architekti

Designed by ATX Architekti, Assignment and clients' wish was to create a building that has a "roof", is contemporary and unique and is not just another modern functionalist box. Instead of ...

Ma Vie La | Selim Erdil

Ma Vie La | Selim Erdil

Ma Vie La designed by Selim Erdil, Half of the visible structure is cantilevered by 8 meters. The superstructure is a 16 meter long by 7.5-meter wide concrete box with no columns or beams. The 520m2 ...

CONCRETUS House | SINGULAR STUDIO

CONCRETUS House | SINGULAR STUDIO

CONCRETUS House designed by SINGULAR STUDIO, The idea from which the project developed, was born from a trip to the client’s country, where the need arose, in a certain way, to reproduce the ...

House with a View | Attila KIM

House with a View | Attila KIM

House with a View designed by Attila KIM, The house situated on a picturesque hill of Brasov, Romania, surrounded by mountains and with a unique panorama of the medieval city center, aims to bring a ...

Splashpoint | WilkinsonEyre

Splashpoint | WilkinsonEyre

Splashpoint, WilkinsonEyre was appointed to design this new swimming pool for Worthing Borough Council following a RIBA Design Competition. The new pool complex includes a six-lane, 25-meter pool; a ...

House A | Igor Petrenko

House A | Igor Petrenko

House A designed by Igor Petrenko, The main objective was to project a comfortable and functional home for one family. The house had to be designed without unnecessary decoration with the use of ...

Tønder Townhall | SLETH architects

Tønder Townhall | SLETH architects

In 2013, SLETH architects won the open architectural competition for the extension of Tønder Townhall in Denmark and have since completed the realization of the building and the landscape project. ...

Arch2O.com
Send this to a friend