This former indoor tennis court in Creps, France has been refit and re-clad by Laurens & Loustau Architects.

Courtesy of Laurens & Loustau Architects

That which had existed before and remains is executed in a gold metallic cladding, whereas new additions are formed in black. The envelope lifts up to allow entrance on the south-west side of the complex, and gives way on the north facade to many large openings allowing views of the surrounding park to be enjoyed from the newly added weight lifting room.

Courtesy of Laurens & Loustau Architects

Send this to a friend

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Subscribe to our weekly newsletter.. It's Free !
Email confirmation is required. Please check your Junk E-mail folder just in case !
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Subscribe to our weekly newsletter.. It's Free !
Email confirmation is required. Please check your Junk E-mail folder just in case !