Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BBC North

The design of the BBC’s new home in the North started with ID:SR and a BBC working group thinking about how they could create a workplace that’s a thriving urban neighborhood. BBC North captures the vibrancy of shared spaces and amenities found in cities, offering more choice in less space.

Courtesy of ID:SR – Photography: Will Pryce and Gareth Gardner

Amenity-centric rather than desk-centric, the workplace supports agile working across a variety of desirable work settings tailored to a range of activities, whether holding a team meeting, making a phone call, editing content, having an informal catch-up, tweeting or blogging. It even doubles as a studio space, providing the backdrop to a variety of broadcasts.

Courtesy of ID:SR – Photography: Will Pryce and Gareth Gardner

The Quay House atrium meeting pods have created an iconic image for BBC North. Transforming dead space at the edge of the atrium, too narrow for desks or rooms, these visually striking pods have created both focus spaces and intimate collaboration opportunities within the most public of places.

Courtesy of ID:SR – Photography: Will Pryce and Gareth Gardner

Project Info
Architects: ID:SR
Location: Manchester, United Kingdom
Project Manager: Capita Symonds
Quantity Surveyor: Cyril Sweett
M&E And Structural Engineer: AECOM
Main Contractor: Overbury
Client: BBC
Area: 31500.0 sqm
Year: 2011
Type: Office Building
Photographs: Will Pryce and Gareth Gardner

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Subscribe to our weekly newsletter.. It's Free !
Email confirmation is required. Please check your Junk E-mail folder just in case !