Visit our archive

The project for the of Water evokes water through its absence, while giving evidence to its print as an instance of evolution. The using local element to lay out bridges towards a natural sensitivity. The building is 50,000 sq. ft. (5.000 m2) and it’s organized around 8 massing volumes marked as if by water-erosion. In the interstitial spaces, skylights with water on top generate the effect of caustic light in the plaza that is the external space of the exhibition center. The geometry of the building and the use of organic structures made of brick are a referent to the traditional construction of the area.

Credits:

Senior Design Team: Alfredo Munoz, Pedro Ojesto, Albertina Saseta, Carlos Infantes, Yimei Chan, Diego Brieva, Jerónimo Cabezas.


Courtesy of Abiboo

You must be logged in to post a comment.