Hjørring Central Library | Rosan Bosch Studio

Hjørring Central Library In the reflection of changes in society, libraries too have begun to take on a different role. In the future, we will use the library more as a meeting place and as a source of inspira...

The Sheikh Zayed Academy | Rosan Bosch Studio

The Sheikh Zayed Academy The Sheik Zayed Private Academy for boys is designed to support different learning styles and 21st-century educational skills. Rosan Bosch Studio has transformed the school into a diff...

Markafoni.com Headquarters | Habif Architecture

Markafoni.com Headquarters Usually; the general logic of office interior design is to present the corporate identity with design elements; mainly in the reception and recreation areas. Within this same approac...

LOFT MDP | FFWD

LOFT MDP When dealing with the refurbishment of this old carpenter’s workshop placed at Barcelona’s Poble Sec neighbourhood, the main goal was to set up this space for inhabitation while the main constructive ...

Returning Hut | FM.X Interior Design

Returning Hut Living in the hustle and bustle of the city, working hard day and night for life and career, when stop and look back, the blue sky, green grass, beautiful mountains and open fields of childhood s...

Viennese Guest Room | heri&salli

The architects’ studio heri&salli designed the VIENNESE GUEST ROOM for the Gegenbauer Vinegar Brewery in Vienna. They created guest rooms in 5 small apartments in a Viennese apartment building, with the bar...

9GAG Office | LAAB

9GAG Office Since 2008, life became lighter and a bit more fun. An user generated site, entitled 9GAG, with an aim to pass on the laughter, was introduced to the world. By now it has become one of the leading ...

Apartment-House | Kazuyasu Kochi

Apartment-House Japan has been facing a natural depopulation since 2007, and estimates suggest that the national population will decline by 20 million in 2040 as compared to 2010. Based on these statistics, Ja...

Clefs Moire | Radlab

Clefs Moire Designed for a residential building's lobby, these wooden panels divide the ground floor space into private pockets within the greater public space. Radlab looked at the wall as an architectural to...