Photography by: Thorbjørn Hansen

Viborg Town Hall | Henning Larsen Architects

Viborg Town Hall The new town hall is situated in a previous military area on the outskirts of Viborg. Shaped as a white sculpture floating above a dark base, the building opens up to the town hall square and ...
Courtesy of Henning Larsen Architects

Lund University | Henning Larsen Architects

 Lund University | Henning Larsen Architects Henning Larsen Architects have been selected to design the new addition to the medical faculty at the Lund University in Sweden, with other competitors such as BIG ...
Arch2o-The Wave in Vejle- Henning Larsen Architects(51)

The Wave in Vejle | Henning Larsen Architects

Sitting by the Vejle Fjord, this iconic wavy residential block designed by Henning Larsen Architects fits into the underlying landscape whiles respecting the challenging location.  Courtesy of Henning Lars...