Two 115 ft corridors- one over the other- already in existence on the Avenue des Champs-Elysees in Paris, France were converted by Pascal Grasso Architectures to become a showroom gallery for the exhibition of clothing and fashion accessories, with office space to support such spaces.

Courtesy of Pascal Grasso Architectures

The corridors’ length was utilized through the transformation of one of the long-running walls. Volumes project out and recede back to create nooks and shelves for dramatic exhibition against a stark white ‘canvas’.

Courtesy of Pascal Grasso Architectures

These wall variations continue into the office areas and take on the identities of drawers and cabinets for the storage for supplies.

Courtesy of Pascal Grasso Architectures

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Subscribe to our weekly newsletter.. It's Free !
Email confirmation is required. Please check your Junk E-mail folder just in case !