In the bustling district of Causeway Bay in Hong Kong, LEAD architects designed a renovation for a highly successful Pak Loh family restaurant. The project consisted of turning the front public entrance into a high-end VIP dining room and lounge.

Arch2o-Pak Loh in Hong Kong-LEAD (11)

Courtesy of LEAD – Photography by Dennis Lo Designs

A public versus private condition was taken advantage of to form a connection between the busy street and the private restaurant set deep inside the building.

Arch2o-Pak Loh in Hong Kong-LEAD (15)

Courtesy of LEAD – Photography by Dennis Lo Designs

75 curvy, CNC milled bamboo fins are combined with parallel mirrors to widen the the narrow hallway and draw passerby’s inside.

Arch2o-Pak Loh in Hong Kong-LEAD (8)

Courtesy of LEAD – Photography by Dennis Lo Designs

By Alice T. Hellyar

Courtesy of LEAD – photography by Dennis Lo Designs

Leave a Reply