Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

National Geopark Museum

The shape of the museum originates from the slope of the site, which becomes the form of the building.

The continuity between the landscape and the museum creates a sequential museology space that runs through the many layers of the project.

The museum is dedicated to both geology and anthropology and provides diverse means to discover these exhibits, depending on the time and interest of the visitor.

Courtesy of Studio Odile Decq

Courtesy of Studio Odile Decq

Architects: Studio Odile Decq
Location: Nanjing, Jiangsu, China
Client: Nanjing Tangshan Investment and Development Company Limited<
Project Year: 2014

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Subscribe to our weekly newsletter.. It's Free !
Email confirmation is required. Please check your Junk E-mail folder just in case !