Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

OFIS architects have refurbished a barn, in Bohinjska Bistric, Slovenia, into a warm living space for a family. This timber clad structure retains its external appearance while reprogrammed on the inside.

Courtesy of Tomaz Gregoric

Courtesy of Tomaz Gregoric

The original floor plan of the barn is kept and optimised to suit the needs of a family, including a guest bedroom. The plan is freed, allowing elaborate thresholds between the different spaces as you move through the house.

Courtesy of Tomaz Gregoric

Courtesy of Tomaz Gregoric

Lighting is a big part of what makes the renovation successful, as the timber surfaces are warmed visually. The barn was also timber clad before, so the total reimagination of lighting quality livens the space up as well as provides a habitable space.

Courtesy of Tomaz Gregoric

Courtesy of Tomaz Gregoric

The design is overall responsible and attentive while elegntly executed. Re-use or continued use of the structure and external envelope is a sustainable approach, economically and environmentally, while also retaining historic significance.

Courtesy of Tomaz Gregoric

Courtesy of Tomaz Gregoric

Culturally, scandanavian architecture with the gabled roof and stone and timber facade is preserved and showcased,while critical response to the climate (screened windows and vegetation) and user (programme, user type and ocuppancy) is applied.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Subscribe to our weekly newsletter.. It's Free !
Email confirmation is required. Please check your Junk E-mail folder just in case !